SMART AUTOMATION GROUP csúcstalálkozó rövid összefoglalója

Múlt héten tartottuk a SMART AUTOMATION GROUP csúcstalálkozóját az Eclipse Automation kanadai székhelyén Cambridge-ben, Ontario államban.

A találkozó egy átfogó gyárlátogatással kezdődött, hogy részleteiben is megismerkedjünk az Eclipse Automation helyi adottságaival, lehetőségeivel, infrastruktúrájával.

A hét folyamán részletes bemutatókat, tájékoztatókat hallottunk a külföldi partnercégeinkről a SMART AUTOMATION alapítóvállalatairól a kanadai Eclipse Automation-ről, a svájci Insys-ről, és mint alapítók mi is -a Transmoduls Kft-  bemutattuk felépítésünket, működésünket, a világ ipari automatizációjában betöltött pozíciónkat.

A SMART AUTOMATION GROUP találkozó fő célja, tehát egymás szolgáltatásainak és ipari lehetőségeinek megismerése volt illetve hogy egy egységes kommunikációt alakítsunk ki csapaton belül annak érdekében, hogy hatékonyan tudjuk kiemelni az általunk nyújtott automatizálási megoldások nagyszerűségét megrendelőink számára.

Majd  a kerekasztal megbeszélések keretein belül főként az új globális fejlődési lehetőségekről és fejlesztésekről esett szó. Mindhárom cég megrendelői igényeinek felülvizsgálata során kiderül, hogy egyedi projektek egyedi megoldásokat, kapacitásokat igényelhetnek. Itt mutatkozik meg a SMART AUTOMATION GROUP nagysága, miszerint így közös összefogással a legmagasabb minőségi megoldásokat tudjuk biztosítani világ szerte.

World’s leading custom automated manufacturing equipment suppliers join forces to create Smart Automation Group

Innovative partnership designed to deliver a new global standard of custom automation services to help clients grow today and build for tomorrow