A svájci székhelyű Insys Industriesysteme AG és a magyar Transmoduls Kft. bejelentették közös együttműködésüket

 

A robotos és szerelősor automatizálásával foglalkozó, több mint húsz éve folyamatosan működő cégek hosszú távú nemzetközi együttműködés mellett döntöttek.

Mindkét cég kisvállalkozásként kezdte, mára mindegyik több mint 80 főt alkalmaz.

Az Insys AG vevőre szabott, minőségi gyártórendszereik a szerelő, megmunkáló és ellenőrző cellái – főként megtalálhatóak a gyógyszer-, elektronika, konzumtermékek és használati tárgyak gyártósorain, de az autóiparban és az autóipari beszállítóknál is.

Az Insys AG jellemzője, hogy kombinálja a robot és a szerelőrendszereket magas hatékonyságú, költséghatékony megoldásokká.

A Transmoduls Kft. szállítópályarendszerek tervezésével és gyártásával kezdte, teljes értékű rendszerintegrátorrá és automataszerelőgyártóvá fejlődött főleg az autó-, élelmiszer- és az elektronika ipar szegmenseiben.

Növekedését elsősorban az innovatív és újító megoldásainak és a megnövekedett vevői követelményeknek köszönheti a magyar, román, szlovák, lengyel és kínai piacon.
Eredményeit proaktív csapatának, kitűnően szakképzett gárdájának és a piac változásait rendkívüli módon követni tudó rugalmasságának köszönheti.

A Transmoduls Kft. széles sprektumot ölel fel a gyártásautomatizálás terén. Magasan képzett munkavállalóival és új hatékony technológiák alkalmazásával, mint pl. a 3D nyomtatás, képes piacvezető egyedi megoldásokat realizálni.

Mindkét partner részéről ez nem csupán egy együttműködés, hanem együttes fellépésükkel széleskörű és kiterjedt tudást képviselnek és kínálnak a robot és a folyamatiparizálás terén. A földrajzi elhelyezkedésükből adódóan jelen vannak Európa főbb piacain. Cégprofiljaik hasonlósága segíti az együttműködést, a tapasztalatcserét, bővíti a know how bázisukat, mindkét cég tudását jelentős mértékben. Ezáltal kihívást jelentő vevői igények költséghatékony és versenyképes megoldása nem okoz problémát számukra. Az együttműködésük szélesíti a két cég horizontját, javítja a hatékonyságukat és nagyobb rugalmasságot hoz magával.

Insys AG és Transmoduls Kft. tulajdonosi háttere nem változik, jogilag maradnak függetlenek, de szolgáltatásaikat együtt kínálják. Egyszerű kézi munkahelytől kezdve komplex automata berendezésig, költséghatékony megoldásokat kínálva.